4 jaar geleden gepost

Team Essevee verwelkomt Aures als nieuwste businesspartner

SV Zulte Waregem en Aures hebben een 4,5-jarige overeenkomst getekend. Het Waregems selectiebureau zorgt als eerste eigenaar van de Team Essevee Concept Offices meteen voor een primeur.

Commercieel directeur Miguel De Ruyck reageert trots: “Een partnership op lange termijn straalt veel vertrouwen uit. Dat Aures binnenkort zijn intrede doet in onze Concept Offices maakt onze samenwerking uniek. Ik ben er dan ook van overtuigd dat onze nieuwste commerciële partner en haar netwerk een grote meerwaarde zal bieden voor onze Essevee Business Club.”
 
“Meewerken aan de groei van de Team Essevee Community”, klinkt het ambitieus bij zaakvoerder Peter Debrouwer. “Als matchbalpartner kwamen we recent in contact met jullie organisatie. Al snel bleek dat we dezelfde waarden en normen delen. Een one-shot dat is gegroeid tot een engagement op lange termijn. Straks zijn we ook fysiek aanwezig in het stadion. Een extra troef voor ons kantoor.”
 
Over Aures
Aures - opgericht in 2008 en actief in West- en Oost-Vlaanderen - is een selectiebureau dat zich richt op drie pijlers: Rekrutering en selectie van hoger opgeleide profielen (sales, marketing, IT, finance, …), testing & assessment en loopbaancoaching. Meer info op www.aures.be
 
Over Team Essevee Concept Offices
Essevee blijft het Regenboogstadion verder commercieel uitbreiden. Aan de achterzijde van de sfeertribune vindt u dé unieke locatie voor uw kantoorruimte. Op de eerste en tweede verdieping bieden we maar liefst 900m² ruimte voor verschillende units op maat van uw bedrijf met een vlotte verbinding via de E17, parkeergelegenheid voor de deur en het stadscentrum én openbaar vervoer op een steenworp. Meer info op www.essevee.be/teco

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close