3 jaar geleden gepost

Team Essevee gaat op bezoek in ziekenhuizen

De eindejaarsperiode is traditioneel een periode vol feest, cadeau's, gezelligheid en familie. Maar voor sommigen is deze periode heel wat minder leuk. Ze moeten deze weken doorbrengen in het ziekenhuis waar de gezelligheid en het feest vieren natuurlijk veel minder van toepassing is. Daarom ging Team Essevee al voor het 19de jaar op bezoek in de ziekenhuizen! En ze brachten iets leuks mee...

De ziekenhuizen van Deinze, Oudenaarde, Ronse, Izegem, Tielt en Waregem kregen in deze kerstperiode mooi bezoek over de vloer. Team Essevee bezocht al deze ziekenhuizen en bracht enkele leuke dingen om de patiënten en/of hun familie een betere tijd te bezorgen. Dankzij honderden pakjes werden meer dan 350 personen gelukkig gemaakt! De spelers en staf staken alle mensen een warm hart onder de riem en hopen samen dat iedereen snel hersteld! 

 

Team Essevee ging al voor de 19de keer op rij op bezoek in de ziekenhuizen. 'Ik denk dat het leuk is voor de mensen die een beetje ziek zijn of andere problemen hebben, dat wij hen op een dag als vandaag een hart onder de riem komen steken' klinkt het bij kapitein Davy De Fauw.  

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close