4 jaar geleden gepost

Team Essevee Concept Offices: uw kantoorruimte in het Regenboogstadion

Essevee blijft het Regenboogstadion verder commercieel uitbreiden. Samen met ATLR Architecten bouwen we aan de toekomst met de Team Essevee Concept Offices. Ontdek hier alles over de nieuwe kantoorruimtes in de sfeertribune van het Regenboogstadion.

900m² ruimte voor verschillende units

Aan de achterzijde van de sfeertribune vindt u dé unieke locatie voor uw kantoorruimte. Op de eerste en tweede verdieping richten we verschillende units in op maat van uw bedrijf. Eric Vaes (ATLR) was al projectmanager voor de verbouwing van het Regenboogstadion. Nu begeleidt de architect ook het project van de Team Essevee Concept Offices: "We zien heel wat potentieel in dit project. Over de twee verdiepingen hebben we in totaal 900m² ter beschikking. Die oppervlakte kan vrij worden opgedeeld in verschillende units."

"De ligging van het Regenboogstadion is bovendien perfect: er is een vlotte verbinding via de E17, je kan parkeren voor de deur en het stadscentrum en openbaar vervoer zijn vlakbij."

Interesse?

Altijd al uw kantoor in het Regenboogstadion willen houden? Of gewoon overtuigd door de uitmuntende troeven van dit project? Neem dan contact op met business@essevee.be om een afspraak vast te leggen.

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met deze Esseveepartners: Lamett, TAL, Buro Modern, ATLR, Engie, Verstraete Decoratie, Jens Cabbeke, Elindus en Bouwcenter Vanhulle. Meer informatie vindt u in het verkooplastenboek.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close