2 jaar geleden gepost

Tarik El Boutaibe is nieuwe versterking bij B-kern

Een maand geleden verwelkomden we met Lennert Hallaert, Lukas Willen en Sef Van Damme drie nieuwe jongens bij onze B-kern. Tarik El Boutaibe (18) vervoegt dit trio en sluit volgend seizoen aan bij onze B-kern.

De Belgische aanvaller maakt komende zomer de overstap van Club Brugge naar Essevee. De tweevoudig international is de vierde inkomende transfer bij de B-kern en maakt deel uit van de ambitieuze toekomstplannen van Essevee. “Met de komst van Tarik is onze B-kern compleet. Hij stond op de radar van meerdere clubs en we zijn dan ook trots dat hij kiest voor ons krachtig verhaal”, vertelt sportief coördinator Joric Vandendriessche.

"Omwille van covid konden we afgelopen seizoen jammer genoeg weinig wedstrijden spelen. Ik kijk er dus enorm naar uit om deze zomer te starten bij Essevee en snel terug wedstrijden te spelen", vertelt Tarik. "Samen met mijn familie had ik meteen een goed gevoel bij Essevee. Het is een club met heel wat ambities waarbij jongeren op het juiste moment hun kansen krijgen."

DEEL DIT ARTIKEL:

Close