10 maanden geleden gepost

Tales of Glory verbindt naam aan de Business Ladies Essevee

Voortaan spreken we over de Tales of Glory Business Ladies Essevee. Sonia Pypaert, ambassadrice en lid van Business Ladies Essevee, is laaiend enthousiast over dit partnership: “We grijpen een mooie opportuniteit in de businesswereld!"

Tales of Glory en de baby milestone box

Sonia Pypaert is de oprichtster en managing director van de in Nazareth gevestigde baby- en kinderwinkel the baby’s corner. In het najaar van 2018 ontwikkelde ze een eigen productlijn met een bijzonder concept om de allereerste milestones van kinderen te bewaren.

Meer over Tales of Glory

De Tales of Glory baby milestone box is een unieke box die allerlei herinneringen in verschillende ‘cocondoosjes’ bijhoudt. Je ontdekt het volledige verhaal op talesofglory.be.

Ondernemende vrouwen samenbrengen

De Tales of Glory Business Ladies Essevee brengt ondernemende vrouwen uit Waregem en de ruime regio samen. Onder leiding van voorzitster Monia Ben Tahar en een goed uitgebalanceerd bestuur organiseren de Tales of Glory Business Ladies bij minstens vijf thuiswedstrijden een bijeenkomst waarbij netwerken, business en voetbal centraal staan. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast is Esseveebestuurder Mieke De Clercq (rechts op de foto) ook trekker van dit businessinitiatief. Het seizoen 2019–2020 is het zesde seizoen van de Business Ladies Essevee, met dit jaar centraal Tales of Glory als verbonden naampartner.

Lid worden voor het hele seizoen of per wedstrijd

De Business Ladies verwelkomen alle ondernemende vrouwen. Je kunt lid worden voor het hele seizoen of per wedstrijd inschrijven voor het programma.

Klik hier om meer te ontdekken of in te schrijven.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close