1 week geleden gepost

Supersolden tot -85% in de Essevee Shop

Januari is traditioneel de maand van de vele nieuwjaarsrecepties, de nog overlevende voornemens en de vele familiebezoeken. Maar het staat bij velen ook met stip aangeduid want de wintersolden breken helemaal los! En dat is bij #TeamEssevee niet anders!

Profiteer van kortingen tot 85%

Tijdens de maand januari wordt, zoals onze CEO Eddy Cordier al deed, al eens een nieuwjaarsboodschap de wereld ingestuurd. Maar het is natuurlijk ook de tijd om koopjes te doen. Vanaf maandag 6 januari zijn er fantastische solden in de Essevee Shop. 

Sommige artikelen gaan met maar liefst 85% korting de deur uit! Zo kan je de volledige wedstrijduitrusting van het seizoen 2018-2019 in huis halen voor amper 18 euro. Ontdek nu alle kortingen op o.a. sweaters, schoolgerief, winterkledij en keukengereedschap op esseveeshop.be!

Shop online

Soldenhoek in de Essevee Shop

Kom je toch liever langs in de Essevee Shop om jouw favoriete artikelen te kopen? We hebben alle koopjes samen geplaatst in onze soldenhoek.

Openingsuren

De Essevee Shop is ook tijdens de werken bereikbaar. Met de wagen kom je via het rondpunt en volg je de werfweg tot op de parking van Waregem expo. Daar kan je gratis parkeren en de weg oversteken om de Essevee Shop te bereiken. Klik hier voor onze openingsuren.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close