10 maanden geleden gepost

Strijdvaardig Essevee verliest van leider Sporting Charleroi

DOELPUNTEN

71' Rezaei 0-1

88' Nicholson 0-2

WISSELS

52'

in

Bianda

out

De Bock

77'

in

Dompé

out

Berahino

77'

in

Sissako

out

Van Hecke

79'

in

Tsadjout

out

Rezaei

88'

in

Ribeiro Costa

out

Gholizadeh

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Een efficiënte leider kwam met 0-2 winnen op het veld van Essevee. Rezaei en Nicholson beslisten diep in de tweede helft de partij.

TEAM

Essevee

44. Bansen

3. Deschacht

4. Opare

9. Vossen

10. Govea

18. Berahino

19. Bruno

21. Seck

24. Pletinckx

27. De Bock

67. Van Hecke

Charleroi

Charleroi

1. Penneteau

4. Busi

8. Gholizadeh

10. Rezaei

12. Kayembe

16. Nicholson

23. Willems

24. Dessoleil

26. Ilaimaharitra

30. Gillet

44. Morioka

We zagen aanvankelijk een leuk begin van de partij. Beide ploegen speelden in het eerste kwartier vrank en vrij. Grote uitgespeelde kansen leverde dit wel nog niet op. Een vrije trap van Morioka belandde op het kwartier in het zijnet. Nadien zakte het tempo en zagen we veel middenveldspel. Op het einde van de eerste helft zagen we dan toch nog een mooie aanval van Essevee. Bruno stak Opare diep en Daniel bracht het leer in de zestien. Vossen kwam ingelopen maar kon net niet goed bij de bal. 0-0 bij de rust.

De tweede helft begon met druk van Charleroi, maar het was Pletinckx die voor het eerste gevaar zorgde. Zijn kopbal ging naast. De Waalse leider reageerde, met een inzet van Rezaei voor Nicholson, die te kort kwam. Bruno werd aan de overkant -terecht- afgevlagd voor buitenspel en zag zijn doelpunt niet doorgaan. Essevee zat goed in de partij, maar toch kwamen de Carolo’s op voorsprong. Nicholson kraakte zijn schot; Rezaei prikte met een gelukje binnen, 0-1. Essevee reageerde met een dubbele wissel, Dompé en Sissako kwamen erin. Vossen kreeg al vlug een prima kans, maar in het geharrewar kon Charleroi wegwerken. Ook Govea probeerde het tij te keren, maar zijn lage schuiver werd geklemd door Penneteau. In de ingevallen en debuterende Bianda werd even vrijgelaten, maar de bonkige verdediger kopt naast. Essevee zette nog alles op alles, maar de efficientie in de zwart-witte aanval diepte de score nog uit. Nicholson werd diepgestuurd en tipte de 2-0 voorbij Bansen. 0-2 nederlaag dus, volgende week komt Club Brugge op bezoek.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close