5 jaar geleden gepost

Stan van den Buijs versterkt cel scouting

Stan van den Buijs versterkt de cel scouting van Essevee. De 61-jarige Kalmthoutenaar werkte de afgelopen jaren nauw samen met Michel Preud’homme als assistent-trainer/wedstrijdscout bij Standard, KAA Gent, Al Shabab en Club Brugge.

“Na mijn periode bij Club Brugge was ik in afwachting van een nieuwe uitdaging”, aldus van den Buijs die samen Preud’homme twee titels (Standard, Club Brugge) en twee bekers (KAA Gent, Club Brugge) veroverde. “Zulte Waregem contacteerde mij in november vorig jaar. Al gauw volgde een constructief gesprek met CEO Eddy Cordier, Francky Dury en Toon Mertens. Essevee is een mooie, ambitieuze club met een duidelijke visie. Het vertrouwen dat ik hier krijg bevestigt dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Hoofd scouting Toon Mertens reageert verheugd op de komst van van den Buijs. “Stan is iemand met veel kwaliteiten en know-how, ik ken hem ook al langer dan vandaag.” De gewezen profvoetballer van o.a Berchem, Lierse SK, RWDM, KV Mechelen en Germinal Ekeren vervoegt sinds 1 juli het team van Toon Mertens.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close