2 jaar geleden gepost

Spelers leveren maaltijden voor Avond van het Hart

Onze spelers trokken op 24 december de Waregemse straten in met een op maat gemaakte kerstbox in het kader van Avond van het Hart.

Het stadsbestuur van Waregem organiseert jaarlijks, samen met een aantal partners, een Avond voor het Hart, een eindejaarsfeest voor kansarmen uit de streek. De burgemeester van Waregem, Kurt Vanryckeghem, is de grote bezieler van deze actie. SV Zulte Waregem was hierbij telkens een heel belangrijke partner en stelde steeds het Regenboogstadion ter beschikking als decor van een gezellig kerstfeest.

2020 is een bijzonder jaar. We moeten nu rekening houden met uitzonderlijke omstandigheden, corona beperkt de feestmogelijkheden. Een gezellig kerstfeest in het Regenboogstadion voor kansarmen zit er deze keer niet in.

We laten deze doelgroep echter niet in de kou en bieden een alternatief aan. We bezorgen de Avond van het hart bij hen thuis. OP 24 december trokken de medewerkers van Stad Waregem samen met de spelers, staf en medewerkers van #TeamEssevee naar de gezinnen met een kerstbox op maat.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close