4 jaar geleden gepost

Spektakel bij Essevee Old Stars: 8-9 zege op Beselare-Zonnebeke

Dacht je dat wandelvoetbal een saaie aangelegenheid was? Misschien moet je je mening herzien. De Essevee Old Stars gingen maandagavond lopen met een 8-9 overwinning op het veld van Beselare-Zonnebeke. 

Speler-trainer Johny Ver Eecke moest door de afwezigheid van Rik Haerens en Paul D'Haene schuiven met zijn ploeg. In de Westhoek was het dan ook even zoeken naar de automatismen. De gretige thuisploeg maakte dankbaar gebruik van de situatie om meermaals op voorsprong te komen.

Team Essevee kwam sterk terug en had de beste kansen. Tot 7-7 ging de partij gelijk op, al had Essevee de beste kansen. In het laatste kwart van de wedstrijd sloegen de Old Stars een beslissende kloof van twee doelpunten. De partij eindigde uiteindelijk op 8-9.

Johny Ver Eecke: "Ondanks een intrinsiek mindere wedstrijd wonnen onze Old Stars verdiend tegen een verdienstelijke thuisploeg. Als ex-scheidsrechter sta ik er ook op om Geert Van Assche te feliciteren met zijn puike wedstrijdleiding!"

Speelden voor Old Stars:

Van Den Bossche Greta, Vercruysse Patrick, Coussens Freddy, Heyde Dirk, Desloovere Willy, Van De Voorde Eric, De Craeye Frank en Ver Eecke Johny.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close