1 jaar geleden gepost

Speel zondag een potje FIFA 19 tegen onze eSporter

Onze eSporter Nicolas "Nycom5" Persoons komt zondag ook naar Essevee-KRC Genk. Kan jij hem kloppen tijdens een potje FIFA 19? Zondag krijg je de kans in de eSports Corner van Skyline Communications in de sfeertribune.

Zondag kan je vanaf 16.30 uur terecht in de bar van de sfeertribune voor een potje virtueel voetbal. In de eSports Corner van Skyline Communications kan je het opnemen tegen Nicolas "Nycom5" Persoons of je kunt het opnemen tegen een vriend.

Sinds dit seizoen verdedigt Nicolas de kleuren van Team Essevee in de ePro League. Hij kwalificeerde zich vorige week voor de play-offs en strijdt binnenkort mee voor het kampioenschap.

Meer over Essevee eSports

De eSports Corner blijft open tot het begin van de tweede helft. Kan je onze eSporter kloppen? Dan ga je naar huis met een exclusieve #TeamEssevee-skin voor jouw PlayStation 4

Je hoeft niet vooraf in te schrijven en het is helemaal gratis. Opgelet: enkel fans met een geldig toegangsbewijs voor de sfeertribune kunnen deelnemen. 

Tickets

Nog geen tickets voor de wedstrijd tegen Racing Genk? We trappen om 18.00 uur af op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Al vanaf 15 euro ben jij er zondag bij op de sfeertribune van het Regenboogstadion!

Nu online kopen

Tickets zijn in de Essevee Shop en online te koop. Alle ticketinformatie voor de wedstrijd van zondag vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close