1 maand geleden gepost

SPECIALE ‘YOUNITED BELGIUM’ WEDSTRIJDSHIRTS ONDER DE HAMER

Deze week toveren we de Jupiler Pro League om in de Younited Pro League. In en rond de Belgische stadions wordt aandacht gevraagd voor het belangrijke werk van Younited Belgium. Onder andere de spelerstruitjes krijgen het Younited-logo en die unieke truitjes kan jij kopen!

De unieke match worn shirts worden namelijk online geveild op matchwornshirt.com/proleague, De opbrengsten gaan naar Younited Belgium, de sociale partner van de Jupiler Pro League die aandacht vraagt voor de meest kwetsbaren in onze maatschappij.

Meer over Essevee younited

Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt zullen ongewassen ter veiling worden aangeboden. Vol grasvlekken en emotie dus! Naast de gedragen shirts gaan ook de ‘match issued’ shirts onder de hamer. Alle shirts worden bovendien persoonlijk gesigneerd door de betreffende speler.

De veiling loopt nog tot en met maandag 30 december om 21.00 uur. Meebieden is heel eenvoudig en kan al vanaf 89 euro. Ga naar matchwornshirt.com/proleague en bemachtig een uniek stukje voetbalhistorie!

nu bieden

Daarnaast biedt de Pro League een aantal bijzondere items aan. Denk hierbij aan gesigneerde shirts van de Rode Duivels, unieke experiences, gesigneerde wedstrijdballen en nog veel meer.

Essevee Younited: My Team, My Home

Essevee Younited blijft werken rond de thematiek van dak- en thuisloosheid. Ambiorix blijft het boegbeeld van Younited Belgium, in een opgefriste versie. De dapperste aller Belgen staat symbool voor de kracht en moed van de deelnemers.

De nieuwe baseline verwoordt de ziel van Younited Belgium: My Team, My Home.Wil je meer te weten komen over Essevee Younited? Je vindt alle informatie hier!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close