9 maanden geleden gepost

Sfeertribune uitverkocht voor de derby

Vrijdag 24 februari ontvangen we onze buren voor een nieuwe derby. Essevee kan opnieuw rekenen op de steun van zijn twaalfde man. De sfeertribune is dan ook helemaal uitverkocht voor deze belangrijke affiche.

Wil je de derby toch beleven vanop de eerste rij? Koop nu nog jouw tickets in een van onze andere tribunes. Opgelet enkel via onze abonnees (of abonnees van de seizoenen 19-20, 20-21, 21-22) kunnen extra tickets aankopen voor deze belangrijke affiche. 

KOOP JOUW TICKETS

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van deze derby. Op essevee.be/tickets scoor jij als abonnee online jouw extra tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Kerels.

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag blijven de loketten dicht.

Kom je als abonnee langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Opgelet: er zullen willekeurige identiteitscontroles plaatsvinden bij aankomst aan het stadion. Zorg ervoor dat je jouw identiteitskaart bij de hand hebt. Indien iemand anders met jouw abonnement de wedstrijd zal bijwonen, vragen wij de naam van deze persoon door te mailen naar ticketing@essevee.be.

KOOP JOUW TICKETS

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close