1 jaar geleden gepost

Sfeer op de tribunes, strijd tussen de lijnen

Vrijdag 24 februari is bij elke voetballiefhebber uit Zuid-West-Vlaanderen al even met stip aangeduid in de agenda. In de Elindus Arena kijken we voor een tweede keer dit seizoen onze zuiderburen in de ogen. Essevee roept op tot een veilige derby met sfeer op de tribunes en strijd tussen de lijnen.

Ook dit jaar moet deze derby op het veld vooral reclame zijn voor het voetbal. Natuurlijk gaat deze wedstrijd gepaard met heel veel passie, op en naast het veld. Zo hoort het ook in een burenduel. Maar laat ons dat vooral uiten in vuurwerk op het veld en veiligheid in de tribunes.

Laat de spelers, trainer en staf maar alles geven op het scherpst van de snee, zij zullen zorgen voor strijd tussen de lijnen. We vragen onze fans om onze Boeren vooruit te stuwen en 90 minuten lang positief te supporteren.

Net zoals de supporters bereiden de mensen achter de schermen deze derby al maanden voor. We moeten deze inspanningen koesteren en er vrijdag een mooie maar vooral veilige derby van maken, op het veld en in de tribunes.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close