1 jaar geleden gepost

Sfeer -en familietribune uitverkocht voor zaterdag!

Zaterdag 12 november is de Elindus Arena het schouwtoneel voor het duel met KAS Eupen. De sfeer -en familietribune is voor dit duel al helemaal uitverkocht.

Ook zaterdag zijn jullie opnieuw met veel! Drie dagen voor de wedstrijd is de sfeertribune helemaal uitverkocht. Enkele uren later kwam het nieuws dat ook de familietribune tot de nok vol zit. Maar geen nood, je hoeft helemaak niks te missen van de wedstrijd.

Wil je het duel tegen de Panda's vanop de eerste rij beleven? Klik hieronder en scoor nu jouw ticket voor het laatste competitieduel in de Elindus Arena in 2022.

SCOOR NU JOUW TICKETS

Ondanks een uitverkochte sfeertribune toch de sfeer vanop de eerste rij beleven? Het kan door jouw ticket aan te kopen in vak 311!

Novemberfest

Uitstekende beats, halve liters en een Happy Hour, meer heb je niet nodig om jouw zaterdagavond perfect in te vullen! Alle fans zakken zaterdag gratis af naar de eerste editie van Novemberfest.

Als supporter zak je, vanaf 20.00 uur, af naar Studio Essevee (tribune 3) waar de dansvloer, de halve liters aan voordelige tarieven en een happy hour om 21.30 uur op jou wachten.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je donderdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Opgelet! Omwille van verschillende events in de stad kan het zaterdagmiddag druk worden op de parking en langs de weg. Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close