3 maanden geleden gepost

Scoor vanaf 95 euro jouw halfjaarlijks abo!

Essevee draait mee bovenin en dat is ook dankzij de steun van onze fans tijdens de voorbije wedstrijden. Maar om te streven naar het beoogde doel hebben we iedereen nodig! Daarom scoor je vanaf nu jouw halfjaarlijks abo en mis je geen enkele thuiswedstrijd van de terugronde. 

Met Seraing, Jong Genk, Beveren, Lommel, SL16, Beerschot, Patro Eisden en Lierse staan er de komende maanden nog heel wat leuke affiches op het programma in de Elindus Arena.  

SCOOR NU JE HALFJAARLIJKS ABO 

De voorbije 7 thuiswedstrijden waren jullie met veel! Gemiddeld mochten we tweewekelijks zo’n 7000 fans verwelkomen op onze tribunes, iets wat ongezien is in de Challenger Pro League. Ook meer dan 5000 fans kochten een abonnement aan om geen enkele partij te missen. Vandaag kan jij je nog bij deze abonnees voegen dankzij onze halfjaarlijkse abo-formule!  

Online koop je in enkele klikken jouw halfjaarlijkse abo aan. Bots je toch op een technisch probleem? Elke weekdag – met uitzondering van maandag – helpen de medewerkers van de Essevee Shop je met plezier verder. 

 

SCOOR NU JE HALFJAARLIJKS ABO 

Waarom een halfjaarlijks abo? 

Essevee zet ook de komende maanden alles op alles om promotie naar de Jupiler Pro League af te dwingen. Die spannende strijd kan jij vanop de eerste rij beleven in de Elindus Arena. Daarnaast bespaar je met een halfjaarlijks abo tot 20% op de losse ticketprijzen.  

Naast de zekerheid over jouw plaats bij elke thuiswedstrijd geeft een halfjaarlijks abo je ook 10% korting op alle wedstrijdkledij in de Essevee Shop. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close