1 maand geleden gepost

Scoor nu nog jouw last minute vaderdagcadeau

Heb jij de laatste weken geen tijd gevonden om dat ene, speciale cadeau te halen voor je papa? Geen nood! De Essevee Shop opent deze week speciaal zijn deur met ongeziene kortingen!

Vaneigens willen we ook in deze tijden onze papa's graag in de bloemetjes zetten. En hoe kan dit beter dan met een cadeau van zijn favoriete ploeg! Speciaal voor iedereen die nog een uniek cadeautje zoekt voor zijn of haar papa is onze Essevee Shop open!

Scoor nu je vaderdagcadeau en geniet van uitzonderlijke promoties! Zo kan je jouw papa verrassen met een officieel wedstrijdshirt, een hippe sweater of een unieke giftset aan fantastische prijzen.

De Essevee Shop doet speciaal voor jou zijn deuren open. Je kan er tot en met vrijdag terecht tussen 10.00u en 12.00 uur en tussen 14.00u en 17.00u. (Opgelet: De Essevee Shop is enkel open voor de aankoop van jouw vaderdagcadeau, de abonnementenverkoop verloopt online of telefonisch)

Wil je geen tijd verliezen? Stuur dan jouw bestelling naar fanshop@essevee.be en wij zorgen ervoor dat jouw cadeau, mooi ingepakt, klaarligt in de Essevee Shop. Wegens veiligheidsmaatregelen verzoeken wij om enkel met de kaart of de Waregembon te betalen. 

Kies je liever een ander cadeau voor jouw papa? Vaneigens kan je dan 24 op 24 terecht in onze online shop voor al onze artikelen.

ONLINE SHOP

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close