9 maanden geleden gepost

Scoor nu je tickets voor de thuiswedstrijd tegen KAA Gent

Zondag 12 maart is de Elindus Arena het schouwtoneel voor een duel tussen de Boeren en de Buffalo's. Wie trekt er aan het langste eind op zondagnamiddag? Beleef het allemaal vanop de eerste rij en scoor nu je tickets voor deze topaffiche.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - KAA Gent. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen de Buffalo's. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op zaterdag 11 maart is de Esseve Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Ook de loketten openen op wedstrijddag om 14.30 uur.

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP NU JOUW TICKETS

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zondag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close