3 weken geleden gepost

Scoor nu je ticket voor de zesde ronde van de Croky Cup

In de zesde ronde van de Croky Cup nemen onze Boeren het op tegen Sint-Lenaarts. Scoor nu je ticket voor deze eerste wedstrijd in de Croky Cup!

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - Sint-Lenaarts loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Antwerpenaren. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook op zaterdag is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. De loketten openen anderhalf uur voor de aftrap.

Voor deze partij in de Croky Cup openen enkel de hoofdtribune en de sfeertribune de deuren.  

OPGELET! Jouw abonnement is niet geldig als toegangsbewijs voor deze wedstrijd.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 9 september met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close