1 jaar geleden gepost

Scoor nu je abonnement voor The Farm

Zaterdag is het eindelijk zo ver. Dan klinkt het officiële startschot voor onze Essevee Women in de Scooore Super League. En dat doen ze meteen in The Farm, thuis tegen Club YLA. Vind hieronder alle informatie omtrent abonnementen en toegangstickets om The Farm te betreden.

The Farm is vanaf heden de nieuwe thuis voor onze Essevee Academie, Jong Essevee, Dames Eerste Nationale en ook onze Essevee Women. Alle thuismatchen zullen dan ook daar afgewerkt worden. Wil je niks missen van bovenstaande ploegen? Sleep dan nu je abo in de wacht.

Haal nu je abo voor The Farm in de Essevee Shop

Wie een abonnement voor The Farm wil bemachtigen, kan dat enkel en alleen doen in de Essevee Shop. Onze shop is open tijdens weekdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.30 uur tot 17.30 uur. Geen tijd in de week? Kom dan je abo deze zaterdagvoormiddag afhalen, want ook dan opent de shop zijn deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voordeel voor abonnees

De prijzen voor een abonnement verschillen. Wie al abonneehouder bij Essevee is, kan zijn seizoenskaart voor The Farm al voor 50 euro verkrijgen. Niet-abonnees betalen 100 euro. Wie een abo voor The Farm in huis haalt, krijgt toegang tot alle wedstrijden van Jong Essevee, Dames Eerste Nationale en Essevee Women. Ingang voor matchen van de Essevee Academie is gratis.

Wie geen tijd heeft voor een abonnement, kan ook een toegangsticket aan de deur betalen. Abonneehouders van Essevee betalen 7 euro voor een kaartje. Het entreebewijs voor supporters zonder abo bedraagt 10 euro. Deze prijzen gelden voor elke match op The Farm.

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close