1 jaar geleden gepost

Scoor nu de Herfst Combo en beleef Standard en Eupen vanop de eerste rij

Op zaterdag 29 oktober ontvangen we Standard in de Elindus Arena, twee weken later komt KAS Eupen op bezoek aan de Gaverbeek. Dankzij de Herfst Combo scoor jij jouw tickets voor deze wedstrijden aan erg voordelige prijzen! Ontdek alle info hieronder, betaal één keer en beleef de twee wedstrijden.

SCOOR NU DE HERFST COMBO

De eerste wedstrijd betaal je de gewoonlijke prijs voor een wedstrijd in de Elindus Arena, voor de tweede wedstrijd betaal je amper 5 euro.

De Herfst Combo is van toepassing op de thuiswedstrijden tegen Standard en KAS Eupen. Zo hoef je ook van deze laatste thuiswedstrijden voor de WK-stop niks te missen van het voetbal in de Elindus Arena.

Het volledige overzicht van de prijzen per leeftijdscategorie en tribune vind je hieronder terug.

SCOOR NU DE HERFST COMBO

Je kan zowel online als in de Essevee Shop genieten van deze Herfst Combo. Onze Essevee Shop is elke werkdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Donderdag 20 oktober blijft de Essevee Shop open tot aan de aftrap van Essevee - RSC Anderlecht.

Ondervind je problemen bij het activeren van de Herfst Combo? Neem tijdens de openingsuren contact op met onze ticketingdienst via het nummer 056 44 00 42 of mail naar ticketing@essevee.be.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close