1 jaar geleden gepost

Scoor jouw kerstcadeaus in de Essevee Shop

De eerste sneeuwvlokken bereikten ons land en dat kan maar één ding betekenen. Kerstmis loert om de hoek! Ben jij nog op zoek naar hét ideale kerstcadeau? Kom langs in onze Essevee Shop, scoor jouw kerstgeschenken en ontvang een gratis cadeau van Essevee.

Ongetwijfeld schittert de versierde kerstboom al in jouw woonkamer, maar op de pakjes is het meestal nog even wachten… Gelukkig parkeerde de kerstman afgelopen nacht zijn rendieren aan de Elindus Arena en toverde hij de Shop helemaal om tot een gezellige Christmas Shop.

Hét ideale kerstcadeau

Een onweerstaanbaar zacht fleecedeken, een luxe giftset of een prachtige hoodie om de winter door te komen… Kortom, in de Essevee Shop vind je hét ideale geschenk voor onder de kerstboom. Je kan elke weekdag, met uitzondering van maandag, komen kerstshoppen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur tot 17.00 uur. 

Gratis cadeau

Maar dat is niet alles! Samen met enkele partners liet de kerstman een zak vol cadeautjes achter die wij mogen uitdelen. Doe je tussen 7 en 24 december een aankoop van minstens 15 euro dan mag je een gratis verrassing kiezen uit onze Essevee-kerstboom.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close