2 jaar geleden gepost

Scoor jij ook op de Renson Game Day?

Op zaterdag 12 februari krijgen we RSC Anderlecht over de vloer. Een wedstrijd die alle ingrediënten heeft voor een fantastische voetbalavond. Hoofdpartner Renson zet alvast de toon met de Renson Game Day. Wie weet scoor jij na de match wel een nieuwe professionele uitdaging!

De topper tegen RSC Anderlecht staat helemaal in het teken van de fabrikant in zonwering, ventilatie en outdoor living, z’n medewerkers én de zoektocht naar nieuwe collega’s. Met de boodschap ‘We have jobs’ zet Renson de schijnwerpers op zijn medewerkers en hun ‘happy place to work’.

“Renson is een dynamisch bedrijf. En dit aspect willen we vooral tonen aan de Essevee-fans.”, aldus Sales Manager en Essevee Business Club-lid Maxim De Vriese. “Voor aanvang van de wedstrijd kan iedereen kennis maken met ons op de Renson-stand. De wedstrijd openen doen we, geheel in onze dynamische stijl, met een knaller. En hopelijk kunnen we na de topper de winst meevieren met de Essevee-fans”.

“We hebben nu eenmaal een 80-tal vacatures in te vullen, wat in een regio met amper werkloosheid geen sinecure is,” klinkt het bij HR Director Gerda Torck. “En dus grijpen we alle kansen om mensen dicht bij huis warm te maken voor een job bij Renson. We zijn er namelijk van overtuigd dat hier gemotiveerde en gedreven mensen te vinden zijn met een meerwaarde voor een firma in volle groei.”

Na opnieuw enkele wedstrijden zonder publiek in de tribunes is Zulte Waregem blij om zijn fans én de partners opnieuw te mogen verwelkomen in de Elindus Arena. “Vanuit onze gemeenschappelijke waarden hebben we, samen met de firma Renson, de voorbije jaren al fantastische zaken kunnen realiseren” klinkt het bij Commercieel Directeur van Essevee Miguel De Ruyck. “Bij Essevee spreken we altijd van ‘partnerships’ omdat we elkaar telkens weer willen versterken. We zijn tevreden dat we via de Renson Game Day bijdragen aan het HR-beleid van onze main partner.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close