8 maanden geleden gepost

Schreeuw onze Boeren naar de finale!

Essevee is op twee wedstrijden van een vierde bekerfinale. In de strijd om een finaleticket neemt Zulte Waregem het op tegen KV Mechelen. Ontdek hier hoe jij er op donderdag 2 februari bij bent. 

Trekken we straks nog eens tope naar Brussel? Op 28 februari weten we het antwoord op die vraag, maar op donderdag 2 februari zetten we samen een eerste belangrijke stap. Met een vol huis willen we onze Boeren aanmoedigen tegen KV Mechelen.

KOOP JOUW TICKETS

Ticketinformatie

Voor deze halve finale is jouw abonnement geen geldige toegangskaart. Elke supporter dient een ticket aan te kopen voor het duel met de Mechelaars. Ontdek verder op deze pagina de ticketprijzen.

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - KV Mechelen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen de Kakkers. 

Voorrang voor abonnees

Abonnees kunnen vanaf woensdag 18 januari t.e.m. dinsdag 24 januari met voorrang hun tickets aankopen voor deze halve finale. Je kan als abonnee tot 4 tickets aanschaffen. De vrije verkoop start op woensdag 25 januari.

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook donderdag 2 februari gelden dezelfde openingsuren. Vanaf 19.15 uur openen de loketten. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

KOOP JOUW TICKETS

Essevee Fandorp

Vanaf 18.00 uur warmen we samen op voor deze belangrijke affiche in de Croky Cup. In de hoek tussen tribune 2 en 3 (aan de stadionvijvers) stoom je jezelf helemaal klaar met pompende beats en frisse pintjes. 

Het Essevee Fandorp is vrij toegankelijk voor alle supporters.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op donderdag 2 februari met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close