11 maanden geleden gepost

Schitter met jouw collega's op de Essevee Trophy

Op vrijdag 8 april schitter jij in de Elindus Arena. Niet zoals gewoonlijk op de tribunes, maar wel op het veld. Jawel, je leest het goed. Schrijf je nu in met jouw collega's en toon jouw voetbaltalenten op de groene grasmat van Essevee.

Wie?

Blink je voetbalschoenen maar al op en smeer de kuiten goed in, want straks geef je als partner van Essevee, samen met je collega's, het beste van jezelf tijdens de Essevee Trophy.

Wat?

In een zinderend 5v5 toernooi (met maximum 10 spelers per team) toon jij je onnavolgbare voetbalskills in de Elindus Arena. Op een veld van 20 op 30 meter zoeken je collega's en jij een weg naar de duiveltjesdoelen en naar eeuwige roem.

Waar en Wanneer?

De Elindus Arena wordt het schouwtoneel waar jullie strijden voor de Essevee Trophy. Op vrijdag 8 april, vanaf 16.30 uur, gaat de eerste bal aan het rollen aan de Gaverbeek. 

Inschrijven?

Ben jij al helemaal opgewarmd voor de Essevee Trophy? Kies een originele teamnaam, maak een selectie van maximum 10 collega's en schrijf je nu in via business@essevee.be of via jouw Essevee-vertegenwoordiger.

Inschrijven voor de Essevee Trophy kost €500 per team. Dit pakket bestaat uit:

  • Deelname aan het toernooi met maximum 10 personen
  • Verzekering voor alle ingeschreven spelers in jouw team
  • Drankkaart + eetbonnen
  • Afterwork.

Schrijf je zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt! Op vrijdag 8 april verwelkomen we maximaal 24 teams op de Essevee Trophy.

Iedereen welkom

Een voetbalteam is niets zonder zijn trouwe achterban. Breng alle collega's mee naar de Essevee Trophy en maak er een gezellige afterwork teambuilding van. De toegang is gratis. Wij zorgen avast voor voldoende spijs en drank.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close