1 maand geleden gepost

SC 't Maantje redt kinderboerderij Bokkeslot uit de nood

In alle ellende zijn er gelukkig ook veel lichtpunten te merken. De vrijwiligers van onze supportersclubs blijven zich inzetten,  ook nu het voetbal stilligt. Supportersclub 't Maantje stelt zijn mobiele koelcel de komende weken gratis ter beschikking van kinderboerderij Bokkeslot.

Kinderboerderij Bokkeslot in Deerlijk lanceerde vrijdag een noodoproep via sociale media. Zonder mobiele koelcel zouden hun geoogste groenten bederven. Christophe Devolder van supportersclub 't Maantje reageerde meteen: "Wij beschikken over een koelwagen om op onze busverplaatsingen de dranken fris te houden. Aangezien het seizoen stilligt, hebben we geen seconde getwijfeld om de koelcel naar de kinderboerderij te brengen."


Hebben we onze mascotte Rony De Pony in levende lijve gevonden? De pony van kinderboerderij Bokkeslot toont alvast trots zijn kleuren!

"Onze koelcel blijft hier staan zolang als nodig. Het is fijn dat we op deze manier als supportersclub ons steentje kunnen bijdragen", rondt Christophe Devolder af.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close