6 maanden geleden gepost

Saxo verlengt samenwerking met Essevee

Na het moeilijkste seizoenseinde in jaren blijven we niet bij de pakken zitten. We kunnen vandaag dan ook met trots aankondigen dat Saxo en Essevee hun samenwerking verlengen. De beleggingsbank, met oorsprong in Denemarken, blijft ook het volgende seizoen de shirtpartner bij onze A-kern en Jong Essevee, en mainpartner bij onze Essevee Women en de volledige Essevee Academie.

“De verlenging van dit partnership is voor onze club een zeer sterk signaal.”, vertelt commercieel directeur Miguel De Ruyck. “Dit geeft ons de kracht om verder in te zetten op zowel de Essevee Academie, Essevee Women als de A-kern. Het feit dat Saxo op deze drie fronten mee wil blijven strijden maakt ons niet alleen dankbaar, maar ook zeer trots. Want we komen sterker terug!”

“Als partner willen wij er staan in goede tijden, maar zeker ook in minder goede tijden. Samen staan we weer op en richten we onze blik op de toekomst. Als we zien met welke vastberadenheid het ganse Essevee-team de rug recht, kunnen we dit alleen maar toejuichen en ondersteunen waar mogelijk.” klinkt het bij Vincent Germyns, CEO Saxo.

Essevee bedankt Saxo voor het vertrouwen tijdens de voorbije seizoenen, en kijkt uit naar het vervolg van dit constructief partnership. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close