2 jaar geleden gepost

Saxo Bank en SV Zulte Waregem slaan de handen stevig in elkaar

Saxo Bank, wereldspeler op vlak van beleggingsoplossingen, maakt zijn intrede bij SV Zulte Waregem via de grote poort. Deze nieuwe Essevee-partner siert de komende 3 seizoenen niet alleen de rechterschouder van de wedstrijdkledij bij de A- en B-kern, ze zijn de volgende 3 jaar ook meteen de hoofdpartner van de Essevee Academie en de Essevee Women SL. Drie maal welkom, Saxo Bank!

Met heel veel trots stellen we onze nieuwe partner Saxo Bank voor. Na de samenwerking met de wielerorganisatie van de Saxo Bank E3 Classic slaat de Deense Bank zijn tentakels verder uit in de Belgische sportwereld. Mensen sturen in hun ontwikkeling en begeleiden naar succes is meteen al de match met de Essevee Academie, een pijler die Saxo Bank hoog in het vaandel draagt. De verdere uitbouw en professionalisering van de Essevee Women SL hoort eveneens perfect thuis in dit plaatje.

“In de eerste plaats is het creëren van winnaars een belangrijk gegeven bij Saxo Bank”, aldus CEO van de Belgische afdeling Dieter Haerens. “Wij begeleiden zowel de beginnende belegger en ondersteunen dankzij onze spitstechnologie de meest ervaren spelers. We voelden meteen aan bij Essevee dat dit eveneens in hun DNA zit. Voetbalspelers en -speelsters op een kwalitatief hoogstaande manier opleiden, zowel als voetballer en als mens, met het uiteindelijke doel hen klaar te stomen voor het allerhoogste. Daarom kozen we voor het ganse pakket. Van de jeugd bij de Academie, naar de spelers van de G-ploeg, over de dames van de Essevee Women SL tot de A- en B-kern van SV Zulte Waregem.”

“We zijn enorm fier om zo’n gevestigde waarde als Saxo Bank tot de Essevee-familie te mogen rekenen”, vervolgt Miguel De Ruyck, Commercieel Directeur bij Essevee. “Niet alleen is dit terug een partner met naam en faam ver buiten de landsgrenzen, wij zien deze samenwerking ook als een schoolvoorbeeld hoe we de verschillende entiteiten binnen Zulte Waregem verbinden. Het verhaal van dit partnership is compleet. Het start bij de eerste baltoetsen van de jongens en meisjes bij SV Zulte Waregem en eindigt bij de grote droom: schitteren op het hoogste toneel in de Jupiler Pro League of de Scooore Super League. In alle Essevee-geledingen zal Saxo Bank aanwezig zijn. En daar plukken we TOPE de vruchten van.”

DEEL DIT ARTIKEL:

Close