7 maanden geleden gepost

Sandrijn De Schepper hoofdcoach bij Jong Essevee

Zulte Waregem behoudt, na afgelopen seizoen, het vertrouwen in Sandrijn De Schepper en stelt hem aan als hoofdcoach van Jong Essevee die ook dit seizoen opnieuw zal uitkomen in tweede amateur.

In het seizoen 2022-2023 nam Sandrijn De Schepper het roer over van Frederik D’Hollander, die op zijn beurt de hoofdcoach werd bij onze A-kern. Na zeven wedstrijden en finaal een achtste plaats in het klassement blijft de 31-jarige Oost-Vlaming ook het komende seizoen de hoofdtrainer bij Jong Essevee.

Na een succesvol eerste seizoen in tweede amateur begint Jong Essevee straks aan zijn voorbereiding op de nieuwe competitie. Sandrijn De Schepper zal net zoals op het einde van de vorige jaargang Jong Essevee begeleiden en de jonge spelers uit de Essevee Academie verder ondersteunen in hun voetbalontwikkeling. Sandrijn wordt het komende seizoen bijgestaan door assistent-trainer Tim Bavré. Keeperstrainer Sven Dejonghe, physical coach Lars Piesschaert en teammanager Jean-Claude Huys blijven deel uit maken van de sportieve staf.

(lees verder onder de foto)

"Ik ben erg trots en tegelijk zeer dankbaar om ook het komende seizoen alles te geven voor Jong Essevee", vertelt Sandrijn De Schepper. "Ik kan niet wachten om, samen met de staff, de spelers van Jong Essevee verder te begeleiden in hun ontwikkeling. In een aangename en uitdagende competitie mikken we minstens op dezelfde successen als vorig seizoen."

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close