2 jaar geleden gepost

Royal Antwerp FC - Essevee: ticketinfo (26/01)

Voor de eerste uitwedstrijd van 2020 maakt #TeamEssevee de verplaatsing naar Antwerpen. De wedstrijd in het vernieuwde Bosuilstadion staat gepland op zondag 26 januari om 20.00 uur. Tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs.  Voor deze verplaatsing is een combiregeling van kracht!

Tickets

Essevee krijgt 791 zitplaatsen in het bezoekersvak:

  • Volwassenen: 20 euro
  • Jongeren (-16 jaar): 5 euro

Er zijn 5 plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker betaalt 5 euro en de begeleider gaat gratis mee. Reserveer op voorhand je tickets via ticketing@essevee.be of in de Essevee Shop.

Tickets zijn tot en met zaterdagavond beschikbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs. Voor deze verplaatsing geldt een combiregeling. De loketten aan het stadion gaan niet open!

Bussen & route

Via de verschillende officiële supportersclubs kan je jouw ticket aankopen en ook de verplaatsing met de bus reserveren, wat verplicht is aangezien de combiregeling.

OFFICIËLE SUPPORTERSCLUBS

Dit is de aangewezen rijroute naar het bezoekersvak voor de bussen: 

  • Neem vanuit Waregem de E17 richting Gent/Antwerpen richting Kennedytunnel. Volg de richting Breda/Bergen Op Zoom. 
  • Neem de E34/E313 richting Hasselt en neem de uitrit Womelgem. Beneden rijd je linksaf aan het rondpunt en rijd je onder de brug.
  • Hier worden de bussen opgevangen door motorrijders die hen onder escorte van August van de Wielelei (afspreekpunt) tot aan het Bosuilstadion begeleiden. 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close