3 jaar geleden gepost

Rookverbod in het Regenboogstadion

Vanaf de wedstrijd tegen RFC Antwerp van zondag 18 oktober 2020 geldt er een algemeen rookverbod in het Regenboogstadion.

Na overleg tussen de COVID-werkgroep van de Pro League en het kabinet van de Minister van Sport is besloten om een rookverbod in te voeren in alle Belgische stadions, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Dit om het gevaar op besmetting tot het minimum te beperken.

Het ministrieel besluit van 8 oktober benadrukt nogmaals de mondmaskerplicht in, en in een perimeter van 50 meter rond, het stadion. Enkel om te eten, drinken, de neus te snuiten en te liplezen mag het mondmasker afgezet worden. Roken hoort hier niet bij.

Het rookverbod in het Regenboogstadion geldt vanaf de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp op zondag 18 oktober. Dit is een aanvulling op alle andere maatregelen die reeds van kracht waren in het Regenboogstadion.

Tope kunnen we corona verslaan. Daarom is het belangrijk om steeds alle maatregelen correct op te volgen. Je vindt alle coronamaatregelen hier terug.

CORONAMAATREGELEN

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close