2 jaar geleden gepost

Reserveer nu voor onze eerste thuiswedstrijd!

Eindelijk is het terug: competitievoetbal mét publiek. We mogen 5000 supporters ontvangen in de Elindus Arena voor onze eerste thuiswedstrijd. Op zondag 1 augustus om 16.00 uur ontvangen we Standard in de Elindus Arena en daar kunnen al onze abonnees bij zijn.

ABONNEES KUNNEN VANAF DINSDAG 27 JULI OM 10.00 UUR HUN PLAATS RESERVEREN.

Timing

Alle abonnees kunnen de wedstrijd tegen Standard bijwonen. Zij kunnen hun plaats/bubbels reserveren:

  • Vanaf donderdag 22 juli via de supportersclubs (klik hier voor de contactgegevens)
  • Vanaf dinsdag 27 juli via het online ticketingplatform (24/7) en de Essevee Shop (10.00-12.00 uur en 14.00-17.00 uur)

Als er nog plaatsen overblijven, start op vrijdag 30 juli een vrije verkoop voor niet-abonnees. Meer informatie daarover volgt.

Terug naar het stadion!

Alle abonnees kunnen er straks weer bij zijn. Maar hoe gaat het in zijn werk en waar moet je rekening mee houden?

DE BUBBEL | Je vormt een bubbel van maximaal 8 personen. Tussen iedere bubbel blijft één zitje vrij. Hoe groter de bubbel, hoe minder plaatsen we verliezen dus. Opgelet: eens je de tickets hebt besteld, kan je de bubbel niet meer wijzigen.

PHYSICAL DISTANCING | Op de hoofdtribune (tribune 1) en vijvertribune (tribune 3) blokkeren we de oneven rijen maar op de sfeertribune (tribune 2) en familietribune (tribune 4) gaan alle rijen gewoon open. Hier is de afstand tussen de rijen voldoende. Je kiest zelf wanneer je naar het stadion komt en hoeft geen rekening te houden met tijdsblokken.

JOUW PLAATSEN | Om alles coronaproof te organiseren, werken we met registratie. Je reserveert plaatsen op jouw vak. Bij je bestelling (via de supportersfederatie, via Tickethour of in de Essevee Shop) krijg je automatisch de best beschikbare plaats toegewezen in het vak dat je kiest.

HAPJE & DRANKJE | Ook drank en eten bestellen wordt eenvoudiger. Je kan bestellen aan de bar en aan de eetstanden van Verkindere. Laad nu al je betaalkaart op via de Starnet cashless app.

Deze maatregelen zijn van kracht op onze eerste thuiswedstrijd tegen Standard. Meer informatie voor de volgende thuiswedstrijden volgt later.

Hoe reserveren?

Voor de wedstrijd tegen Standard reserveer je plaatsen voor jou en jouw bubbel. Je ontvangt nieuwe tickets en je abonnement is niet geldig. Je abonnementskaart gebruik je enkel als betaalkaart in het stadion.

Volg dit stappenplan:

  1. Verzamel de kaartnummers van de mensen die tot jouw bubbel behoren. Het kaartnummer vind je op de achterzijde van het abonnement. Ook supporters met meerdere abonnementen op dezelfde naam kunnen op die manier hun plaatsen vastleggen.
  2. Meld aan met jouw gegevens op essevee.tickethour.be. Klik op “Wachtwoord vergeten” mocht je de accountgegevens niet meer herinneren.
  3. Kies voor de wedstrijd Essevee-Standard (c) en kies het vak zoals op jouw abonnement aangegeven.
  4. Kies het aantal nodige tickets (van 1 tot en met 8 plaatsen). Ons ticketingsysteem legt automatisch de best beschikbare plaatsen vast in het vak dat je koos. Je kan dus niet kiezen voor je eigen (abonnement)plaats.
  5. Voeg de plaatsen toe aan je winkelmandje. Je ziet de voor jouw gekozen plaatsen. Klik op “Ga verder”.
  6. Vul bij “Enter your Coupon Code” alle kaartnummers in van jouw bubbel. Er komt telkens een bliksemschicht naast de prijs van het ticket.
  7. Om je bestelling af te ronden, klik je op “BETAAL”. Je hoeft voor alle duidelijkheid niet te betalen.
  8. Je ontvangt de tickets op het e-mailadres waarmee je de tickets reserveerde. Print de tickets af en breng ze mee naar de Elindus Arena.

Ondervind je problemen bij je online reservatie? Contacteer ons dan op ticketing@essevee.be of tijdens de kantooruren op 056 44 00 42 (optie 2 – ticketing).

DEEL DIT ARTIKEL:

Close