3 weken geleden gepost

Reserveer als abonnee nu jouw plaatsen voor de wedstrijden tegen Sporting Charleroi en Club Brugge

Na de interlandbreak spelen we twee keer na elkaar in eigen huis. Op zondag 13 september ontvangen we Sporting Charleroi, een week later komt landskampioen Club Brugge op bezoek. Als abonnee kan je nu al een plaatsje voor jezelf en de abonnees in jouw bubbel reserveren.

Momenteel kunnen we enkel onze abonnees toelaten in het Regenboogstadion.Vanaf woensdag 9 september tot en met vrijdag 11 september, 17.30 uur, kan je jouw plaats in het stadion reserveren. De reservatie kan online via essevee.tickethour.be of in de Essevee Shop. 

Eenmaal je geregistreerd bent, ontvang je via mail jouw tickets voor de wedstrijden. Print deze af en breng ze mee naar de wedstrijd. Enkel deze tickets zijn geldige toegangsbewijzen, met enkel jouw abonnement kan je geen toegang krijgen tot het Regenboogstadion. Breng jouw abonnement wel mee als betaalkaart voor jouw favoriete dranken aan te kopen.

Met onderstaand stappenplan gidsen we jou door de registratie. Hou alvast jouw abonnement en de klantennummers van de abonnees in jouw bubbel bij de hand!

  1. Neem je abonnement bij de hand en vraag het klantennummer van de leden van jouw bubbel (dit nummer vind je op de voorzijde van je abonnement).
  2. Log in met jouw accountgegevens via essevee.tickethour.be
  3. Selecteer jouw product (Combi Charleroi-Club).
  4. Kies het vak zoals op jouw abonnement en kies het aantal tickets. (max. 5) Klik 'voeg toe aan winkelmandje'. Opgelet, door de social distancing-regel zal je niet op jouw gewone plaats kunnen zitten. Het systeem wijst jou en je bubbel automatisch een plaats toe.
  5. Je ziet de voor jouw gekozen plaatsen. Klik 'Ga verder'.
  6. Voeg bij ‘Enter your Coupon Code’ het klantennummer van jezelf in en pas dit toe. Doe het zelfde voor de andere personen in jouw bubbel in (nummer staat op de voorkant van jouw abonnement). Er komt telkens een bliksem naast de prijs van elk ticket. (prijs = 0.00)
  7. Bevestig jouw reservatie door op 'Ga verder' te klikken. 
  8. Je ziet jouw betalingspagina. Klik op 'BETAAL', je betaalt voor alle duidelijkheid niks.
  9. Je ontvangt een mail met jouw tickets. Print deze af en breng ze mee naar de wedstrijd. Enkel jouw ticket geldt als toegangsbewijs en niet jouw abonnement.

RESERVEER NU JOUW TICKET

Ondervind je problemen bij het bevestigen van jouw aanwezigheid? Neem dan contact op met onze Ticketing service via ticketing@essevee.be of 056 44 00 42

DEEL DIT ARTIKEL:

Close