2 jaar geleden gepost

Renson ook de komende twee seizoenen main partner van Essevee

Renson verlengt zijn engagement als main partner van Essevee met nog eens twee seizoenen en heeft zelfs een optie op nog een derde. Renson prijkt al sinds 2010 op de shirts van SV Zulte Waregem. De wereldspeler in de productie en verkoop van ventilatie, zonwering , gevelbekleding en terrasoverkappingen maakte recent zijn retour in de wielersport bekend, maar blijft ook samenwerken met Team Essevee. Hiermee bevestigden alle main partners van vorig seizoen hun engagement in Essevee.

Het huwelijk tussen Renson en SV Zulte Waregem gaat nog zeker 2 seizoenen door. Het Belgische bedrijf is al sinds 2010-2011 traditioneel te zien op de schouders van het shirt en sloeg daarna geen seizoen over. Tevens is het blauwe Renson logo sinds jaar & dag prominent aanwezig in het stadion.

Renson kan via Essevee verder bouwen aan zijn naambekendheid en vindt in hun gepersonaliseerde skybox in de Elindus Arena dé unieke plek om hun B2B relaties te ontmoeten. 

“Ons vernieuwd partnership met Essevee & de vele randactiviteiten hieraan gekoppeld, willen we ook sterk inzetten in onze interne employer branding & externe HR campagnes. Door onze sterke groei, hebben we momenteel enorm veel interessante vacatures, zowel voor productie arbeiders als bedienden & dit voor onze vestigingen in Waregem, als Kruisem.  Essevee & zijn achterban in de ruime regio rond Waregem, is voor ons een extra medium om ook dit kenbaar te maken.” dixit Paul Renson, CEO van het gelijknamig familiebedrijf.

(lees verder onder de foto)

Miguel De Ruyck, commercieel directeur bij Essevee, benadrukt de unieke band tussen de club en zijn partners: “Net als Elindus, Saxo Bank en Napoleon Sports & Casino gaan Renson en Essevee enthousiast met elkaar door. Dat alle main partners van vorig seizoen hun engagement herbevestigen, is niet alleen een teken van respect en vertrouwen. Het toont ook het gedeelde geloof dat we samen onze ambities kunnen waarmaken en elkaar kunnen helpen om verder te groeien.” 

(lees verder onder de foto)

Renson heeft zijn roots in Waregem, maar is intussen ook een gevestigde waarde ver daarbuiten. Het bedrijf bouwt een prachtige nieuwe Renson Outdoor-vestiging langs de E17 in Kruisem, ontwikkelde de nieuwe ARLU-site langs de E403 in Ardooie en rondde afgelopen jaren enkele internationale acquisities af. Die regionale verankering, team spirit, geloof in partnerships en grote (internationale) ambitie zijn kenmerken die Renson en Essevee delen. 

“De voorbije jaren hebben we samen met CEO Paul Renson en zijn mensen vanuit onze gemeenschappelijke waarden schitterende zaken kunnen realiseren” gaat De Ruyck verder. “We zijn de familie en firma Renson uiterst dankbaar voor het vertrouwen en zijn ervan overtuigd dat we met deze verlengde samenwerking opnieuw bakens zullen verzetten.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close