1 week geleden gepost

Reactie op onjuiste berichtgeving in De Standaard

SV Zulte Waregem betreurt de onjuiste berichtgeving in het artikel “Ook onderzoeken naar Antwerpen, Zulte Waregem en Belgische Voetbalbond” (Maxie Eckert, De Standaard online), en wenst officieel te reageren.

Op vraag van hun moeder, wonende in België met haar drie zonen, heeft SV Zulte Waregem twee broers met de Amerikaanse nationaliteit - zijnde Joel en Daniel Tshiani - correct en volgens alle geldende regels aangesloten via de Belgische Voetbalbond zonder enige financiële tegemoetkoming of professionele overeenkomst. Beide spelers waren actief in zowel de provinciale als elite reeksen. De club wou tegemoetkomen aan het voetbalplezier van deze twee jongens en hen verdere ontwikkelingskansen aanbieden. Inmiddels hebben beide jongens de club verlaten.

SV Zulte Waregem heeft geen weet van een lopende procedure tegen de club of de Belgische Voetbalbond inzake dit dossier en benadrukt dat de club geen cultuur en ambities heeft om internationale transfers van minderjarigen op te zetten.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close