3 jaar geleden gepost

Profiteer nu nog van de laatste dagen van de voorrangsperiode!

Op maandag 13 juli eindigt de voorrangsperiode om jouw abonnement te bestellen. Wil jij nog jouw favoriete stekje in het Regenboogstadion voor het komende seizoen? Bestel dan zeker nog één van deze dagen jouw abonnement!

Laatste dag in de Essevee Shop

Vrijdag 10 juli is de allerlaatste dag dat je in de Essevee Shop kan genieten van de voorrangsperiode op jouw abonnement voor het seizoen 2020-2021. Je kan nog tot 17.00 uur terecht in onze shop voor jouw favoriete plaatsje in het Regenboogstadion te verlengen.

Kom jij vandaag nog langs in de Essevee Shop? Parkeren kan heel eenvoudig op Parking Expo. Wanneer je de Zuiderlaan oversteekt, bereik je tussen de werf onze Shop.

Bij binnenkomst is het verplicht om de handen te ontsmetten. Er mogen maximum 2 bubbels samen in de Essevee Shop staan. We vragen, indien het mogelijk is, alleen te komen zodat we het aantal mensen op één locatie beperken.

Daarnaast vragen we om jouw aankoop te voltooien met bancontact. Op die manier moeten we geen cash geld uitwisselen en verkleinen we de kans op verspreiding van het virus.

Online nog tot maandag 13 juli

Online heb je nog tot maandag 13 juli, 23.59 uur de tijd om jouw gereserveerde plaats te bemachtigen. Vanaf dinsdag 14 juli worden alle plaatsen open gezet voor iedereen die zijn nieuwe abonnement wil aankopen. Jouw abonnement nog online aankopen kan in enkele klikken!

bestel nu mijn abonnement

DEEL DIT ARTIKEL:

Close