8 maanden geleden gepost

Preparty voor Essevee-Club Brugge

Woensdag komt Club Brugge naar de Gaverbeek en daar maken we allemaal TOPE een topavond van. Kom vroeg naar het stadion en warm op tijdens onze preparty!

Happy hour van 19:00 tot 20:00

We openen de deuren om 19.00 uur zodat al onze fans zich optimaal kunnen voorbereiden op de wedstrijd. We helpen een handje en schenken je tot 20.00 uur een gratis consumptie bovenop je aankoop: happy hour!

Opwarmen met DJ Michiel Cnudde

Ondertussen zorgt DJ Michiel Cnudde vanuit de tribune voor de beats. De plaatjes van een van Waregems bekendste dj's zullen te horen zijn in alle supportersbars.

Halloween in de Essevee Shop en familietribune

Op het veld doen we Club Brugge bibberen en beven maar ook naast het veld jagen we onze fans de stuipen op het lijf. Kom griezelen in de familietribune en ontvang een gratis zakje snoep en leef je gratis uit in onze indoorspeeltuin!

Meer over onze halloweenacties

Kom bovendien verkleed naar de Essevee Shop, poseer voor de fotowand van Renson en maak kans op een leuk prijzenpakket. Alle kinderen tot 12 jaar die verkleed komen krijgen sowieso een waardebon van 10 euro! Ontdek alles op essevee.be/halloween.

Totaalspektakel voor de aftrap...

Vlak voor de aftrap brengt de crew van dansschool Dançar een act. We bouwen stilaan op naar de aftrap en als de spelers het veld betreden jagen we vuurwerk de lucht in om het Regenboogstadion volledig te doen ontploffen!

... en vuurwerk vanaf de aftrap!

Om 20.30 uur trappen we de topper aan de Gaverbeek op gang. Wordt het de avond van Cyle Larin of kan Ibrahima Seck opnieuw het veld domineren? Maak het live mee!

tickets

Ticketupdate 29/10: er zijn tickets beschikbaar op iedere tribune maar op tribune 1 (hoofdtribune), tribune 3 (vijvertribune) en tribune 4 (familietribune) zijn nog maar een paar vrije plaatsen. 't is voor de rappe!

Tickets zijn tot woensdag om 17.30 uur te koop in de Essevee Shop. Alle informatie vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close