4 jaar geleden gepost

Preparty met DJ Dirk Stoops & happy hour

We staan op 90 minuten (of meer) van een nieuwe bekerfinale in Brussel. Woensdag moet het nog eens spoken in het Regenboogstadion! Daarom zorgen wij voor dé perfecte voorbereiding!

Preparty

Vanaf 19.45 uur galmen de beats van DJ Dirk Stoops door de tribunes! Een uur lang zal de Studio Brussel-dj het Regenboogstadion omtoveren tot een ongeziene feesttempel.

Nog geen tickets?

Naast radio-dj van onder andere 'De Afrekening' op StuBru ken je hem ook van de Gentse Feesten, de Lokerse Feesten, Rock Zottegem en Suikerrock. De ervaren DJ speelt op iedere festivalweide het dak eraf! Al een geluk dat er geen dak op het Regenboogstadion ligt! 

Happy Hour

Om ons helemaal op te warmen voor de halve finale kan je vanaf 19.15 uur terecht in het stadion voor een happy hour! Een uur lang koop je 2 drankjes maar betaal je slechts 1! Kom dus tijdig naar het stadion om je helemaal klaar te stomen voor de wedstrijd. Hoe je het stadion bereikt tijdens de wegenwerken kan je hier vinden.

Nog geen tickets?

De sfeertribune is helemaal uitverkocht. Maar geen nood want in de overige tribunes zijn er nog een aantal tickets te koop. Haast je naar de Essevee Shop of lees alle informatie over de ticketverkoop hier!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close