1 jaar geleden gepost

Praktische informatie voor Essevee - KV Mechelen

Voor de laatste thuiswedstrijd van 2021 ontvangen we KV Mechelen in de Elindus Arena. Ontdek hieronder alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan het stadion.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

Op essevee.tickethour.be scoor jij jouw ticket tot zaterdag 18 december 18.30 uur. Opgelet: Enkel fans die zich voor 3 december 2021 registreerden op het ticketingplatform kunnen een ticket aankopen.

Tot en met zaterdag 18 december om 12.00 uur kan je ook in de Essevee Shop tickets aankopen voor het duel met Malinwa. Onze Shop is elke dag (met uitzondering van maandag) open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Bezoekende supporters zijn, tot het einde van 2021, niet toegelaten bij wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Coronamaatregelen

Voetbal dat beleef je in het stadion. TOPE kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst samen naar de Elindus Arena mogen afzakken. Daarom is het belangrijke om de volgende regels op te volgen bij de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen:

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Op zaterdag gaat de Waregemse Winterfoor door aan de Expo en zakken heel wat kerstshoppers af naar het Waregemse centrum. Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close