11 maanden geleden gepost

Praktische informatie: Essevee - KV Mechelen

Zondag knallen we het nieuwe jaar op gang! We openen 2023 met een duel in eigen huis tegen KV Mechelen. Ontdek hieronder alle praktische informatie zodat je zonder zorgen naar de Elindus Arena kan afzakken.

Op zondag 8 januari ontvangen we KV Mechelen voor de eerste competitiewedstrijd in de Elindus Arena van 2023. Ook in dit nieuwe kalenderjaar rekenen we op jullie steun. 

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

Voor de wedstrijd van zondag koop je jouw tickets zoals steeds online (24 op 24) of in onze Essevee Shop. Onze shop opent de deuren van dinsdag t.e.m. vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Ook zaterdag kan je tussen 10.00 uur tot 12.00 uur bij onze collega's in de Essevee Shop terecht voor jouw tickets. De loketten openen op de wedstrijddag om 14.30 uur. 

Online koop je jouw tickets in enkele klikken. Een gedetailleerd stappenplan helpt je hier helemaal op weg.

KOOP NU JOUW TICKETS

Vermijd lange wachtrijen aan de loketten

Essevee kent graag zijn supporters. Daarom is het noodzakelijk dat elk ticket gekoppeld wordt aan een naam, ook bij de ticketverkoop aan de loketten. Vermijd lange wachtrijen en koop jouw tickets vooraf in de Essevee Shop of online.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zondag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Opgelet! Omwille van verschillende events in de stad kan het zondagmiddag druk worden op de parking en langs de weg. Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Nieuwjaarsactie 2023

Omdat jullie ook in 2022 elke wedstrijd opnieuw onze boeren steunden, trakteren we jullie graag bij de start van het nieuwe jaar.

Als abonnee kan je tot 4 vrienden meebrengen naar het duel met de Mechelaars. Op elk ticket dat je als abonnee bestelt, krijg je 5 euro korting. Per ticket dat via jou wordt besteld, trakteert Essevee nog eens met 5 euro (per ticket) op je abonnementskaart. Zo kan je tot maar liefst 20 euro opladen, en dat op kosten van Essevee!

Opgelet! De korting is niet van toepassing op de tickets voor de categorie -16-jarigen.

KOOP NU JOUW TICKETS

Hoe registeer ik deze tickets?

  • Inloggen account abonnee.
  • Klik op ‘assign to person’ en personaliseer elk ticket. 
  • Klik op ‘Add a discount’ + klik op ‘Nieuwjaarskorting’ bij elk ticket (Actie enkel geldig op prijstype ‘Volwassene’ en met maximum van 4 tickets)
  • De verminderde prijs is onmiddellijk zichtbaar en de betaling kan uitgevoerd worden.
  • De cashless oplading wordt op wedstrijddag automatisch op de abonnementskaart geplaatst.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close