1 jaar geleden gepost

Praktische info: Essevee - RSC Anderlecht

Voor de tweede keer in een week ontvangen we jullie graag in de Elindus Arena voor het bezoek van RSC Anderlecht.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.tickethour.be scoor jij jouw ticket voor deze topper. Opgelet: Enkel fans die eerder tickets kochten voor thuiswedstrijden kunnen tickets aankopen.

Op wedstrijddag blijven de loketten gesloten. 

Bezoekende supporters zijn, tot op heden, niet toegelaten bij wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Essevee Fanstanden

Net buiten de Elindus Arena zorgen we ervoor dat je met je vrienden, een fris drankje, een hamburger en geweldige beats vooruitblikt op de wedstrijd. Voor het duel met RSC Anderlecht bouwen we twee Essevee-fanstanden op buiten het stadion.

Zaterdag openen we de fanstanden om 18.15u. Tijdens de wedstrijd sluiten we even, maar vanaf het laatste fluitsignaal gaan we terug door tot middernacht.

Coronamaatregelen

Voetbal dat beleef je in het stadion. TOPE kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst samen naar de Elindus Arena mogen afzakken. Daarom is het belangrijke om de volgende regels op te volgen bij de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht:

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close