1 jaar geleden gepost

Praktische info: Essevee - RFC Seraing

Opnieuw met drinks en snacks, opnieuw zonder mondmasker en opnieuw met de volledige capaciteit van het stadion. Tope kunnen we voetbal opnieuw ten volle beleven, tope laten we de Elindus Arena daveren tegen Seraing. Ontdek alle praktische informatie voor de wedstrijd Essevee - Seraing hier.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.tickethour.be scoor jij jouw ticket voor deze belangrijke wedstrijd. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets.

Op wedstrijddag openen de loketten om 19.30 uur.

Cashless betalen

Opnieuw in het stadion genieten van je favoriete drankje of snack, dat doe je met cashless betaalkaart. Via de starnet Cashless app laad jij nu al jouw betaalkaart op.

Alle info over cashless betalen lees je hieronder rustig na.

CASHLESS BETALEN

Coronamaatregelen

Enkele coronamaatregelen die tijdens de vorige thuiswedstrijden van kracht waren, vervallen. Zo is het niet langer noodzakelijk om een mondmasker te dragen en kan je opnieuw genieten van drinks en snacks in de Elindus Arena.

Jouw Covid Safe Ticket, in combinatie met je identiteitskaart en abonnement of toegangsticket, is wel nog steeds verplicht om toegang te krijgen tot onze thuiswedstrijden.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close