1 jaar geleden gepost

Praktische info: Essevee - KV Oostende

Voor het eerst in 2022 mogen we jullie opnieuw verwelkomen in de Elindus Arena. Ontdek hieronder alles wat je moet weten voor een bezoek aan het stadion.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

Op essevee.tickethour.be scoor jij jouw ticket tot woensdag 9 februari 18.45 uur.

Er zijn ook tickets beschikbaar in de Essevee Shop en aan de loketten van de Elindus Arena. De loketten openen hun deuren vanaf 17.15 uur. 

Bezoekende supporters zijn, tot op heden, niet toegelaten bij wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Essevee Fanstanden

Net buiten de Elindus Arena zorgen we ervoor dat je met je vrienden, een fris drankje, een hamburger en geweldige beats vooruitblikt op de wedstrijd. Voor de duels met KV Oostende en RSC Anderlecht bouwen we twee Essevee-fanstanden op buiten het stadion.

Woensdag openen we de fanstanden om 17.15u. Tijdens de wedstrijd sluiten we even, maar vanaf het laatste fluitsignaal gaan we terug door tot middernacht.

Coronamaatregelen

Voetbal dat beleef je in het stadion. TOPE kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst samen naar de Elindus Arena mogen afzakken. Daarom is het belangrijke om de volgende regels op te volgen bij de thuiswedstrijd tegen KV Oostende:

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je woensdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close