1 jaar geleden gepost

Praktische info: Essevee - KAS Eupen

Na jullie onvoorwaardelijke steun in onze vorige thuiswedstrijd tegen Seraing rekenen we opnieuw op jullie aanmoedigingen in de belangrijke wedstrijd tegen KAS Eupen. Alle praktische informatie voor de partij van zaterdagavond, 18.30 uur, vind je hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.tickethour.be scoor jij jouw ticket voor deze belangrijke wedstrijd. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets.

Op wedstrijddag openen de loketten om 17.00 uur.

Signeersessie

Zaterdagnamiddag zakken Louis Bostyn en Bent Sørmo af naar de Essevee Shop voor een signeersessie. Wil jij de handtekening van één van onze spelers of ga je graag met hen op de foto? Kom zaterdag tussen 17.15 uur en 17.45 uur naar de Essevee Shop en ontmoet Louis en Bent.

Bestel vanop jouw plaats

Vanaf zaterdag bestel je jouw drankjes opnieuw gewoon vanop jouw vaste plaats dankzij BEES bij AB INBEV. 

In het stadion duurt het minder dan een minuut om je drankjes te bestellen via BEES. Bij je eerste bestelling koppel je eenmalig een pincode aan je betaalkaart. Lukt het niet om de pincode van je abonnement online in te stellen? Dan helpen onze barmedewerkers je graag verder tijdens je volgende stadionbezoek.

  1. Scan de QR-code in het stadion of ga naar essevee.be/bees
  2. Plaats je bestelling en kies voor bestelling op je plaats (In-Seat) of voor afhaling aan de bar (Fast Lane)
  3. Je betaalt cashless via je abonnement of een andere betaalkaart

Raadpleeg vooraf je saldo of laad je betaalkaart op via de Starnet cashless app. Voor zowel opladen als betalen gebruik je het kaartnummer (42…) op de achterzijde van je abonnement of betaalkaa

CASHLESS BETALEN

Coronamaatregelen

Enkele coronamaatregelen die tijdens de vorige thuiswedstrijden van kracht waren, vervallen. Zo is het niet langer noodzakelijk om een mondmasker te dragen, hoef je jouw CST niet langer voor te leggen en kan je opnieuw genieten van drinks en snacks in de Elindus Arena.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close