3 maanden geleden gepost

Play-Off 2: mini-abonnementen vanaf 45 euro

Op zaterdag 30 maart start Essevee in eigen huis aan Play-Off 2. Voor bestaande abonnees zitten de vijf extra thuiswedstrijden inbegrepen in de seizoenkaart. Niet-abonnees kunnen nu al hun abonnement online reserveren. Vanaf dinsdag 26 maart kan je ook in de Essevee Shop terecht voor mini-abonnementen en losse tickets.

Mini-abonnementen

De seizoenkaart van bestaande abonnees wordt automatisch verlengd. Zij hoeven dus niets te doen en gebruiken dezelfde kaart als tijdens de reguliere competitie.

Niet-abonnees kunnen een mini-abonnement aankopen voor Play-Off 2. Al vanaf 45 euro woon je de vijf wedstrijden in Play-Off 2 bij. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit want als je online bestelt, verzenden we je abonnement gratis met de post.

Nu bestellen

Eventuele finalewedstrijden zitten niet inbegrepen in het abonnement of mini-abonnement.

Volwassenen

  • Vakken 111, 112, 115 en 116: 85 euro (niet online beschikbaar)
  • Vakken 101 tot en met 109: 65 euro
  • Vakken 201 tot en met 205: 45 euro (staanplaatsen)
  • Vakken 311 tot en met 312: 65 euro
  • Vakken 313 tot en met 315: 85 euro
  • Vakken 407 tot en met 409: 65 euro (familietribune)

Voordeeltarieven

  • -23-jarigen: 40 euro voor alle tribunes
  • -16-jarigen: 20 euro voor alle tribunes
  • Rolstoelgebruikers: 20 euro voor tribune 2 of 4 en de begeleider komt gratis mee
  • Personen met een fysieke handicap betalen 40 euro voor een abonnement. Deze abonnementen zijn enkel in de Essevee Shop verkrijgbaar op vertoon van een attest van invaliditeit.

Vanaf dinsdag 26 maart kan je ook in de Essevee Shop terecht voor je mini-abonnement.

Losse tickets

Losse tickets voor de vijf thuiswedstrijden in Play-Off 2 zijn te koop in de Essevee Shop of op essevee.tickethour.be. Alle informatie vind je hier.

Play-Off 2: kalender & tegenstanders

Essevee wordt samen met Moeskroen, KV Kortrijk, Cercle Brugge, Waasland-Beveren en Union (1B) ondergebracht in Play-Off 2B. In de andere poule krijgen STVV, Charleroi, Eupen en KV Oostende het gezelschap van KVC Westerlo en Beerschot-Wilrijk uit 1B.

De winnaar van die finale neemt het in principe op tegen de nummer 4 van Play-Off 1. Afhankelijk van de eindklassering van KAA Gent (en het resultaat dat zij behalen in de bekerfinale) kan het finaleticket ook naar de ploeg op de vijfde plaats gaan.

De winnaar van het finaleduel start eind juli aan de UEFA Europa League in de tweede voorronde.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close