5 jaar geleden gepost

Penalty Cup levert mooi bedrag op voor To Walk Again

In het kader van De Warmste Week organiseerde de Essevee Academie op zondag 25 november 2018 de eerste Essevee Penalty Cup. Team Essevee schenkt de totale winst van 1187 euro aan To Walk Again.

"Team Essevee toont warm hart"

"We halen onze opbrengst deels uit het inschrijvingsgeld van de 71 deelnemers maar de aanwezige supporters lieten ook hun warm hart zien", vertelt Carl Vansteenbrugge van de Essevee Academie. "Dankzij onder andere de verkoop van Luikse wafels en zakjes snoep konden we uiteindelijk 1 187 euro aan To Walk Again schenken."

Fotogalerij

De Essevee Academie kon bovendien rekenen op de steun van volgende partners: Steve’n foodbar, Kenzy Vandecasteele, Promofoto, Tutorial, Romain Pauwels, Koen Dewaele, Carrefour Market en Anylink.

"Natuurlijk moeten we ook onze vele vrijwilligers bedanken voor dit evenement. De initiatiefnemers binnen de dameswerking, de doelmannen en -vrouwen, scheidsrechters en alle andere medewerkers zorgden voor een leuke ervaring voor alle aanwezigen. Er komt zeker een volgende editie", besluit Carl Vansteenbrugge.

Zes winnaars

Natuurlijk was er ook een competitieformule verbonden aan de Penalty Cup. De deelnemers maakten in zes leeftijdscategorieën wie de strafschopspecialist was.

Dit zijn de winnaars van de Essevee Penalty Cup 2018

  • Geboortejaar 2010-2012: Esthée Maerschalck
  • Geboortejaar 2009: Rémi Vandenbroucke
  • Geboortejaar 2008: Seppe Straetburgh
  • Geboortejaar 2006-2007: Xylian Maerschalck
  • Geboortejaar 2004-2005: Axelle De Schuyter
  • Open reeks (volwassenen): Steven Camelbeke

DEEL DIT ARTIKEL:

Close