3 jaar geleden gepost

Partners van Essevee zorgen voor 5 miljoen mondmaskers

Tope Es Alles Meuglijk. Afgelopen nacht arriveerden vijf miljoen mondmaskers in België dankzij een nooit geziene samenwerking. Life bvba en ASL maakten de import mogelijk: "Het kostte bloed zweet en tranen maar we maken vandaag het onmogelijke mogelijk."

Nicolas Cuypers van het Zultse bedrijf Life bvba gebruikte zijn internationaal netwerk in de zorgsector om vijf miljoen mondmaskers het land in te krijgen. Life is de leverancier van AED-toestellen (defibrillators) in het Regenboogstadion. "Samen met Tom Dewitte van AD Delhaize Waregem en Deinze maken we het onmogelijke vandaag mogelijk. We kunnen aan de eerste noden voldoen zodat onze hulpverleners veiliger kunnen verder werken in deze irreële wereld", vertelt Cuypers opgelucht en trots.


Nicolas Cuypers (aan de telefoon) en Tom Dewitte (rechts) hebben er enkele lange dagen en nachten opzitten.

De eerste lading mondmaskers staat aan de grond en volgende week volgt een tweede lading. "Dag en nacht wordt er gewerkt en het kost ons bloed, zweet en tranen. Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert. Onze hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL dit transport op minder dan 48 uur mogelijk."

Cuypers rondt af met een bedanking voor alle betrokken instanties: "Het zijn zware tijden. Meer dan ooit moeten we respect tonen voor de instanties die dit mee mogelijk maken. De samenwerking met de FOD Volksgezondheid, de Vlaamse overheid, Buitenlandse Zaken, ambassades enzovoort verliep uitstekend."

Ook South Lane Crew steunt de zorgsector

Vooral in de zorgsector blijft de vraag naar mondmaskers enorm. Onze sfeergroep South Lane Crew stak onder andere de helden van de zorg een hart onder de riem met enkele spandoeken.

SV Zulte Waregem kan niet genoeg benadrukken hoe trots het is op zijn supporters en partners. Jullie zijn Team Essevee. Tope Es Alles Meuglijk, dankzij jullie. Bedankt en be safe!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close