8 maanden geleden gepost

Parkeren in de buurt van het Regenboogstadion

Vrijdag ontvangt Essevee de buren van KV Kortrijk in het Regenboogstadion. Kom jij vrijdag met de wagen naar Dé Derby? Dan vind je hier heel wat nuttige informatie over de beschikbare parkings rond het Regenboogstadion.

Wél parkeren

Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het Regenboogstadion die vrij toegankelijk zijn.

Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer en in de Schakelstraat kan je vrije parkeren voor 0,30 euro per uur en het eerste halfuur is gratis.

De afgesloten parkings onder de Zuiderpromenade en Het Pand blijven voor iedereen toegankelijk. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Slechts een beperkt aantal plaatsen is gereserveerd voor businessklanten van Essevee.

In de mate van het mogelijke informeren we je via onze sociale media ook als deze parkings volzet zijn.

Hippodroom: gratis parking én shuttle

Daarnaast kan je (onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) op wedstrijddagen genieten van gratis parking op de Waregemse Hippodroom (Holstraat). Voor de wedstrijd en tot 2 uur na de wedstrijd brengen busjes je gratis heen en terug. De parking bevindt zich bovendien op wandelafstand.

Niét parkeren

Enkele parkings zijn op wedstrijddagen te vermijden. Zo ligt de Verbindingsweg vlakbij de bezoekersparking waardoor het niet mogelijk is om hier te parkeren op wedstrijddagen.

Drie parkings vlakbij het Regenboogstadion zijn volledig of gedeeltelijk afgesloten:

  • Parking A (Zuiderlaan, kant stadion) is enkel toegankelijk met een parkingticket voor de desbetreffende wedstrijd.
  • Parking B telt 60 vrije parkeerplaatsen, naast de gereserveerde plaatsen voor tickethouders.
  • De grasparking in de Henri Lebbestraat beschikt over een beperkt aantal plaatsen die betalend worden aangeboden. De overige plaatsen zijn voorbehouden aan tickethouders.

Meer informatie

Meer informatie over het parkeerbeleid in Waregem vind je hier.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close