5 jaar geleden gepost

Parkeren in de buurt van de Elindus Arena

Kom jij binnenkort naar de Elindus Arena voor een voetbalwedstrijd, evenement of etentje in Bistro Berto? Dan vind je hier heel wat nuttige informatie over de beschikbare parkings in de buurt.

Op wedstrijddagen

Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het Regenboogstadion die vrij toegankelijk zijn.

Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer en in de Schakelstraat kan je vrije parkeren voor 0,30 euro per uur en het eerste halfuur is gratis.

De afgesloten parkings onder de Zuiderpromenade en Het Pand blijven voor iedereen toegankelijk. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) of 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Slechts een beperkt aantal plaatsen is gereserveerd voor businessklanten van Essevee.

Daarnaast kan je op wedstrijddagen gratis parkeren op de Waregemse Hippodroom (Holstraat). Voor en na de wedstrijd brengen busjes je heen en terug. Je kunt ook zonder probleem te voet het stadion bereiken via de Zuiderpromenade en de stadionvijvers.

In de mate van het mogelijke informeren we je via onze sociale media ook als deze parkings volzet zijn. Meer informatie over het parkeerbeleid in Waregem vind je hier.

Op niet-wedstrijddagen

Enkele parkings zijn op wedstrijddagen te vermijden maar kan je wel perfect gebruiken als er geen wedstrijd plaatsvindt in de Elindus Arena.

De parkings vlak voor de Elindus Arena zijn volledig of gedeeltelijk afgesloten. De parking kant stadion is niet toegankelijk omwille van wegenwerken en bouwwerkzaamheden. De parking recht tegenover het stadion (kant Waregem expo) telt 60 vrije parkeerplaatsen, naast de gereserveerde plaatsen voor tickethouders. Deze parking is op niet-wedstrijddagen bovendien volledig gratis.

Daarnaast kan je op niet-wedstrijddagen ook terecht op de Verbindingsweg en aan het Jeugdcentrum. Die parkings worden op weddstrijdagen ingepalmd door de bezoekende supporters.

Of kom met de fiets!

Twijfel niet en spring op de fiets als je naar het stadion komt! Er is plaats voor meer dan 300 fietsen rondom de Elindus Arena. Alle fietsparkings blijven ook tijdens de wegenwerken toegankelijk:

  1. Fietsenstalling De Treffer (38 plaatsen)
  2. Fietsrekken aan de vijver (72 plaatsen)
  3. Fietsenstalling tribune 4 (145 plaatsen)
  4. NIEUW! Fietsenstalling parking Waregem expo (60 plaatsen)

DEEL DIT ARTIKEL:

Close