1 maand geleden gepost

Paasontbijt afgelast

Traditiegetrouw vieren we Pasen in het Regenboogstadion. Maar helaas... Gezien de preventiemaatregelen tijdens deze coronacrisis gaat het paasontbijt en de paaseierenraap dit jaar niet door.

Vorig jaar raapten jullie al 600 paaseieren en dit jaar kan heel de familie op Pasen mee komen vieren in het Regenboogstadion. Ontdek hier hoe jouw perfecte Pasen eruit ziet!

Schrijf nu in

De allerkleinsten gaan samen met de enige echte paashaas, onze mascotte Rony De Pony en een Plopsafiguur paaseieren rapen in het stadion. Alle deelnemers gaan naar huis met een mooie goodie bag (met chocolade natuurlijk) én tijdens de paaseierenraap verstoppen we ook enkele gouden eieren. Daarmee kan je leuke prijzen scoren. 

Deelnemen!

Schrijf nu in via het formulier op essevee.be/paasontbijt. Kinderen onder de 12 jaar worden automatisch ingeschreven voor de paaseierenraap. Inschrijven kan tot en met woensdag 8 april. Vol = vol.

Volwassenen betalen 18 euro voor het ontbijt en een zakje chocolade. Kinderen (tot en met 12 jaar) betalen slechts 8 euro voor het ontbijt en de paaseierenraap.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close